afb1

afb2

afb3

afb4

Soms valt er een gat in uw organisatie, waar u snel een betrouwbare, toegewijde pro-actieve manager op in wilt kunnen zetten, die de zaken zo zal invullen alsof het zijn eigen bedrijf of organisatie betreft. Of u zoekt iemand van buiten de organisatie die vastgelopen projecten en/of processen weer vlottrekt met de hulp van het bestaande personeel.

Mijn voorkeur gaat uit naar organisaties die opereren in het spanningsveld van winst en verlies, omdat mijn aanpak sterk resultaatsgericht is. Eerst goed analyseren waar de problemen zitten en vervolgens met optimale inzet van de aanwezige medewerkers tot oplossingen komen.

Ik ben niet bang voor hard werken, maar kan niet voortdurend fulltime beschikbaar zijn. Mijn kracht ligt in het stroomlijnen van processen en het daarna gediciplineerd bewaken van de voortgang van die processen. Telkens ben ik op zoek naar knelpunten in de organisatie, om deze op te lossen. Ik ben niet die man die nieuwe markten aanboort of grote klanten binnenhaalt. Ik ben veel meer de stroomlijner op de achtergrond, met een grote vinger aan de pols.

afb5

afb6

afb7

afb8

pieterjan

                                                                                                                             Design Pride Design