afb1

afb2

afb3

afb4

Op onze hogescholen en universiteiten worden veel adviseurs klaargestoomd. Binnen grote advieskantoren promoveren ze al gauw tot senior-partners, vaak al voordat er ook maar een grijze haar te bekennen is. Theoretisch zijn ze vaak goed onderlegd en het schrijven van rapporten gaat hen ook vlotjes af.

Maar... misschien zoekt u liever advies bij iemand die de praktijk van het ondernemen zelf aan den lijve heeft ondervonden. Die niet alles weet, maar wel de weg weet, met een brede generalistische ervaring in het midden en kleinbedrijf.

Zo was ik mede eigenaar van een cateringbedrijf, schoonmaakbedrijf en diverse koeriersbedrijven. Ook investeerde ik in een software ontwikkelingsbedrijf en in een hightech uitvinding. Ik runde een eigen administratiekantoor en vervulde een aantal interim management opdrachten.

Ik kan goed invoelend luisteren en kan al vragend goed tot de kern van de knelpunten doordringen; werk graag met cijfers en ben zeer kostenbewust en resultaatsgericht. Een prikkelende sparring partner om zelf tot betere prestaties te komen.

Neem de proef op de som en ga het gesprek met mij aan.


Financieringsaanvragen

Het is vandaag de dag moeilijk, maar niet onmogelijk, om financiering rond te krijgen voor uw bedrijfsplannen. Voor gezonde bedrijven met goede plannen en gecommiteerd management is in principe altijd financiering te vinden.

In eerste instantie bij de bank, maar zo nodig ook in het circuit van de informal investors.

Bij zo’n financieringsaanvraag is een helder ondernemingsplan onmisbaar. Met name bij de financiële paragraaf kan ik mijn expertise inbrengen. Een overzichtelijke begroting en een bijpassende liquiditeitsbegroting zijn van groot belang in de financieringsaanvraag en door mij te verzorgen.

Graag help ik u hierbij.

afb5

afb6

afb7

afb8

pieterjan

                                                                                                                             Design Pride Design